dagens lilla shopping



Sjal, mascara och ett par örhängen var allt jag hittade. Menmen, bättre än ingenting! Nu har jag precis lockat mitt hår - DET SER VÅFFLAT UT, PANIK! Så nu måste jag duscha, PUSSEJJJn.


nu ska vi äta !

Vi var på stan från ungefär fyra tills halv åtta. På vägen hem köpte vi take away från subway som vi ska äta nu, väldigt goooott! Idag har det varit kvalborg, vilket betyder att det är valborg i morgon = vi är lediga! Nej men fan vad det ska bli roligt! Nu ska vi äta lite, efter det så ska vi baka en kaka..



Ha en bra kväll sålänge..!


hemma från stan!




morgondagens planer



Whiiee. Först blir det asjobbig skoldag, men i morgon hoppas vi på fint väder, så jag och lina kan vara på stan under lunchen eftersom det är lång rast. Efter skolan ska jag och elsa på staaan, sen ska vi hem till mig och baka! Låter som en asbra torsdag ju? HÖHÖH.


väder



Sitter och kollar vädret för valborg. På dagen på valborg är vädret klart viktigast! Jag menar det är då det ändå är varmt i solen. Förra året var vädret perfekt, men nu ser det ut att bli molnigt.. WELL, bättre det än regn.. Der får inte regna!..:@


coolish



Kom på att jag måste skriva ett litet svenskaarbete. Kul. Nej. Men jag har typ haft migrän så har inte kunnat blogga innan, men nu mår jag bra igen & nu är det dags att.. Prata med elsa om i morgon. Latero!


drar till dansen snaaaart..

Sitter och äter min favoritfrukt , mango. Amanda smsar snart att jag ska gå ner ! Vi hörs efter danseeeen




right now..



världens tröttaste människa..

är jag.
GODNATT


ZzzZzzzZZzz


Det är så svårt att blogga under press! Isåfall måste jag tänka ut ngt riktigt bra att blogga om. Det är ju roligare med interessanta inlägg än bara massa tråkiga inlägg (som jag alltid skriver, HÖHÖ). Men nu ska jag läsa twilight en stund och sedan sova. Puss.


-

SKA TITTA PÅ DH NU ! VI HÖRS SEN



men hallå.. jag är cool



Jag & kokalina. vÄRLDENS mest hemska bild! Lovar, den ser förjävlig ut. Har dessutom haft världens sämsta dag, jättekul. HISSAR VÄDRET DOCK! HADE LIKSOM MATTELEKTION I SOLEN ;)


Vad vill jag säga med dethär..?


BRA LÅT

BRA LÅT.



                                                                                 
             

fortsätta.

Ska fortsätta att rensa rummet nu. Somsagt har ju min dag varit skit dålig ! Därför är jag på dåligt humör , ingen uppdatering. Ska fortsätta rensa nu , vi hörs senare !



såååhär glad.



har verkligen ingenting att skriva...


cooking mama !

Hellooooooooo. Jag och mamma var ute och gjorde lite olika ärenden. Nu ska jag hjälpa mamma med maten , och jag gjorde ju det iförrgår typ också och jag har inte blivit tvingad ! Haha det kanske verkar som det när jag säger "ska hjälpa mamma med maten!" , men det är på eget intiativ. Sååå nu ska jag hjälpa mamma med maten , haha. Ehm. Vi hörs snart ! konstigt inlägg


köpte sofis mode också när jag och mamma handlade. Så härlit med massa klädtips nu på våren ! tant



klaaaaarsiihh..


Gud va skönt det var att duscha !
Nu ska jag sätta på mig myskläder och bara mysa galet, haha. Sen se om det går något bra på tv, såå vi hörs !



imorgon..

I morgon är det tisdag och då direkt efter skolan ska jag vara med amanda, ska bli väldigt mysigt. Skoldagen kommer säkert gå jävligt segt och jag lovar att jag kommer ha huvudvärk.. Oj! vad positiv man kan vara.. MEN dethär betyder att jag kommer blogga när jag kommer hem, vilket är runt nio-tiden! Sorry.



hÖHÖ, senaste gången vi var med varann ;) Aja, sov gott alla bloggläsare. Vi hörs vid nio! (elsa bloggar kanske innan)


-

FÖRLÅT KAN BERÄTTA IMORGON VARFÖR UPPDATERINGEN HAR SUGIT , FÖRLÅT !




precis tvättat håret..



& nu ser det ut såhär.. SUCK. Orkar jag platta det..? NEJ. Det får bli fläta i 2 dagar nu. Bra för håret ;) Och jag vet att mitt rum ser förjävligt ut, men våran snickare kan faktiskt snart börja fixa hyllor och allt sånt, sen ska det bara tapetseras, fixa ny tv, stolar, överkast & kuddar och sånt. Jättenajs!


spelat..

På mitt nintendo nu , fyfan vad det är kul ! Ja , haha . Riktigt roligt ! Ska börja göra det ofta. Tittade lite på Förkväll också , Kissie som gäst. Asså.. Jag fattar inte hur hon orkar , alla hatar ju typ henne. Asså seriöst , säg någon som gillar henne förutom hennes vänner ! Hon är säkert skit trevlig i verkligheten , men jag skulle aldrig orka med att alla hatar än.

40 min senare..

FANFANFAN GLÖMDE PUBLICERA INLÄGGET !!!!!



hey, soul sister.

JULIA. DET ÄR DITT FEL, KAN. ITNE. SLUTA. LYSSNA. PÅ. LÅTEN!

Får sånna himla sommarkänslor av låten. Känns lite såhära, sitta på klipporna med värsta fina solnedgången med elsa eller någon i sommar samtidigt med någon somrig låt, typ denna. Blir så glad! Denhär sommaren blir den bästa <3


wälkam

Jag citerar bettan; fitt får fajjt, tothaosänten! HAHA nej men jag och elsa var ute och sprang ett tag efter skolan, hur duktigt somhelst va? TYVÄÄRR så fick vi håll efter 20 sekunder somvanligt, men vi fortsatte riktigt hårt ändå! Aja, har suttit och kollat på förkväll nu och ätit lite mellanmål innan dansen. FORJÅRINFÅRMEJSHON.


Vad ska man kalla det..? SPRINGOUTFIT.


cooooking mama !

Kom hem för typ 40 min sen. Jag hittade mitt gamla Nintendo DS igår , så nu ska jag spela cooking mama ! ÄLSKAR DET !






Nu har..

Precis piano fröken gått. Nu sitter jag och äter min goda snabb kola , det fanns lite kvar ! MUMS ! Ni ska få recept sen ! Det är ni värda , haha. Nu ska jag kolla lite på tv tror jag , vi får se ! Vi hörs snaaaaaart..



hemma nuuu !

alla mina rubriker är "hemma" , "hemma nuuu"..

Heeeeej ! Kom hem  för en stund sen , då gjorde jag snabbkola. Sjukt gott ! Hittade det i Kp , haha. Kan skriva receptet sen ! Nu ska jag leta efter ett klipp som jag måste se.. haha , snart kommer piano fröken ! Vi hörs efter det !



måste bara..

 


                           titta vad min fina vän astrid skrev. naaah du är bäääääääst !

                                                           älskar dig ! ♥


                                                               


 


godmorgon !

Snabbt inlägg. Ska klä på mig nu och sånt. Sen till skolan. Vi slutar tjugo över två idag , sen har jag piano. Jag uppdaterar då ! Vi hörs alltså dååå ! gud vad konstigt inlägg..

VI HÖRS I EFTERMIDDAG !



men jag är ju ganska tuff



Människor som alltid ska ha rätt.

Människor som blir sura för ingenting.

Människor som är snåla.

Människor som är falska rakt igenom.

Är så otroligt trött på människor som ska ha rätt, alltid. Det går mig på nerverna som fan! Hatar också när man måste vara försiktig med vad man säger till olika människor? Liksom hallå, DET ÄR MIN TALAN!!! & blir du sur, jaa okej. HEJ. Sen snåla människor. Inte min grej. Och falska, naej, inte precis vad jag föredrar ;-) Men sen så gillar jag ju inte dömmande människor heller. Gillar jag något? JA , ELSA. p e r f e k t i o n . Hög nivå!


sooooooovdaaaags..

Ska sova nu. Det är tidigt , men skönt ! Så vi hörs imorgon , har ju sovmorgon imorgon så jag kanske hinner blogga på morgonen , vi får se ! Annars ses vi på eftermiddagen !

Kul att våran statistik har ökat också !! tack


GODNATT



SOV ELSA , SOOOOV


måste göra nu..:



Det här kanske är skälet till att söndagar kan vara ganska så najs. Nu ska jag göra allt dethära, + plocka ögonbrynen. Lejtäro.


söndagkvällar !

Jag har slutat ha ångest inför veckan. Jag vet inte vad det är .. Kanske för att på måndagar börjar jag nio och slutar 20 över två. Kanske för att jag har hemkunskap. Kanske för att det inte finns något att göra åt saken. Jag kan ju inte ändra på det.

nu ska vi inte gräva ner oss i massa tråkigheter..

Ska titta på Parlamentet om en halvtimma , hoppas det är bra komiker ! Jag hatar när man ser framemot det och sen är det skit komiker , inte kul ! Och sen har vi köpt mina favorit chips , verkligen längtar ! Haha. Nej men det var längesen !

HÖRS SNART


humor till max!

Fyfan vad bra hon är, HAHAHAHAH. Jag & julia spelade in parodi på den sista.. HAHA.


hallllååå ! !

Kom hem för en stund sen ,  och nu ska jag hjälpa mammi med maten  ! Vi hörs straaaaaaaax

see you later ♥




tummen ner x 500



Vem fan låter två stycken tekniskt dumma i huvet-människor sköta ljudsaker? A, haha vi stod i mitten av gränby och skämde ut oss bara lite, ingen stor grej haha men ändå.. Sedan så var jag jättetrött och hade då ännu en dans att gå på. Så jag och agnes gick dit, tror ni inte att det var vikarie(?!), hon var borta somvanligt. Suck, så vi gick då runt hela jävla uppsala kändes det som, orkade inte vara kvar där u see.

-

Ska iväg nu ! Vi hörs när jag kommer hem ,


fyyyyyyndaa !

Fyndat i mitt rum. Jaa ! Nu när jag ska göra om mitt rum så måste det ju rensas , vilket jag gör nu ! När jag har rensat har jag hittat massa fina smycken och sånt ! Som jag inte visste att jag hade. Riktigt roligt !
Nu fortsätter rensningen..



ouhhhh..


fight for this love, lala

Appropå rubriken så är jag hemma nu ;) Haha nej men jag tog bussen från julia vid typ 10 i och nu sitter jag här för att blogga litegrann. Kvällen igår var helt sjuk igentligen, torr humor eller bara trötta? Nej jag vet inte, men jväligt kul i allafall! Igenligen borde jag göra mig klar nu, men jag orkar inte..



& nytagen bild, man var tvungen att ha på sig rosa/rött så ni vet ;) Men nu måste jag sticka, amanda kommer om 10 minuter. Ses ikväll! ♥



S V A R


Det var en som frågade vart bikinisarna kom ifrån ! SVAR : Dom två första från Gina Tricot , den tredje H&M och den sista från Topshop !


KUL MED EN LITEN FRÅGA ! :D



S N A S S Y M U S I K

Lite seg , men bra !





 


goooooooodmorgon !

Tjaaaaaaaaaaaaaa ! Vaknade för en stund sen , riktigt skönt att sova ut. Nu ska jag gå och göra frukost , mango ! Älskar mango ! Och vi har världens bästa skalare så man slipper få skal i munnen , yeahhh ! Vi hörs snaaaaart !




min favorit frukt.. !



förlåt!

Sitter hemma hos julia i hennes kök nu och skriver. Vi ska strax äta frukost och sådär, sen måste jag hem eftersom jag ska till gränby sen.. Men förlåt för dålig uppdatering, men ni får massa inlägg när jkag kommer hem igen! Puss och kraaam.


GODNATT MED ER


GODNATT♥



flööööööööööög..

Precis ut ur duschen ! Jepp , nu har jag smörjt in mig med världens "godaste" body loation , asså lukten är god. Min och astrids favorit juu ! Så nu luktar jag som ett smultron. Nu ska jag sätta på mig pyjamas och kolla på lite tv med mamma , sen blir det lägg dags ! Ska försöka uppdatera bättre imorgon.

Och nya läsare min dator är så gammal så det funkar längre inte att ladda in bilder , för att jag har för många och att min dator inte klarar av flera för som sagt den är för gammal ! Men jag ska få en ny nu när mitt rum blir klart , mitt rum blir klart i början av maj ! Så stå ut med web bilder från mig än så länge. Men från astrid får  ni kamera bilder ! :D


KÖP DEN !



flyyyyyyyyyyyyyyger..

In i duschen nu. Här ska det duschas ! haha ! vi hörs straaaaaaaaaax







världens godaste cupcakes !

Kan nog ge mig själv det priset. Vet ni hur goda dom blev eller ?! Dom är riktigt somriga ! Har ätit två stycken..opps. Skit it man lever bara en gång ! :D Nu ska jag kolla om det går något bra på tv , eller fortsätta att ha en mysig kväll hemma , för sig själv , haha ! Ska ta ett bad sen också ! Vi hörs inom kort .



den ser inte så god ut i webben , men i verkligeheten , MUMS ! haha..



@ julia

Heej! Är hos julia just nu och vi kom hit för kanske nästan en timme sen eller något. Det gick rätt bra att dansa, hamnade rätt långt bak så ingen såg riktigt när jag gjorde fel så det var braa. Men om det ser bra ut kanske jag kan visa ngt klipp när det kommer ut ;) jagkommer vara här hos julia helakvällen och sova här & sova , men jag skriver sen. Puss sålänge!

Bilder från dagen.
Vi satt i solen och åt jordgubbar, så himla härligt!









Bara håkan hellström på våren och sommaren..

Jaa , det är lite konstigt. Jag lyssnar bara på Håkan hellström på våren och sommaren , vet inte varför. Det känns bara konstigt annars .. Dom gör en glad ! Och våren och sommaren gör en ju glad , där har vi sammahanget ! Nej men jag diggar håkan hellström , nu kommer nog många av mina vänner bah : OKEJ DET HAR HON ALDRIG SAGT ! kanske för att jag bara lyssnar på håkan på sommaren och då ser jag mig själv inte som ett stort fan av honom , för jag är ju bara det på sommaren ! INVECKLAT ! allafaaaaaaaaaaaall..


 Min favorit.



FYRA SNYGGA BIKINISAR ÅR 2010 ENLIGT MIG !


Kanske lite tantiga .. ! Men tänk er .. Den sista tillexempel , du står helt brun som en pepparkaka på en strand i Grekland , mjaou ! haha , underbart !


föööööööörlåt..

Ur dålig update ! Har inte haft tid och orkat , känns som att jag alltid säger det ! Men jag ska .. Hitta fina kläder jag vill ha ! Kommer snart ! :)


joooooooordgubbaaaaar !

Mmmmm.. Sitter och äter jordgubbar , riktigt goda faktsikt ! Dom brukar ju vara sjukt äckliga i början av våren , men inte dom hära ! Dom smakar som svenska härliga jordgubbar ! Nu ska jag börja rensa mitt rum.. !

Vi hörs sooonish ! :D






cupcakesen i ugnen !

Japp ! Nu står cupcakesen i ugnen , dom ska vara där i en kvart , det kanske har gått 10 minuter ! Nu ska jag kolla facebook och sen ta ut cupcaksen ! Jag ska komma på något intressant att skriva sen , haha.





SOL

DET ÄR SOOOOOOOOOL. Vill bara säga godmorgon och att jag älskar att det är sol idag.. Vi såg nyss att vi var på unt´s hemsida när vi dansade.. Lite tufft sådära ;) Menmen, nu ska vi äta klart och börja fixa oss.




godmoooorgon !

Godmorgon ! Vaknade för en stund , ska göra cupcakes nu ! Men vi hörs snart ! :)





mucket seriös bild.



Med denhär nytagna bilden säger vi godnatt. Nu ska vi tvätta bort sminket och lägga oss och prataaa. Döm inte bilden, vi är trötta HEHE. Godnatt! Ses imorn.


hemma med amanda!


Sedan så sitter det två stycken killar (ena var tysk & SNYGG) brevid oss och pekar på oss: That´s why I love swedish girls, they are so cute blabla.. HAHA. Så jag och amanda sitter och diskuterar om de är svenskar eller inte. Och sen säger den andra killen: Kan ni säga hej till han? (tysken). Nej men gud vad intressant för er att veta.. SERIÖÖÖÖÖÖÖST.


godnatt !

Vi hörs imorgon ! GODNATT♥


min tunga ser sjukt brun ut , jag har ätit choklad.
det ser ut som att jag inte har något hår , det är uppsatt i en knut.


heejjj hemma !

Kom hem för typ 5 min sen. Musikalen var riktigt bra ! Kan verkligen rekomendera den , tråkigt att det är sista föreställningen imorgon bara ! Men den var verkligen sjukt bra , mormor tyckte också det ! ;)
Nu ska jag äta lite toblerone och dricka min hääärliga Loka Mango & Marula , skit god ! Sen ska jag nog sova , är riktigt slut ! Det kommer antagligen fler inlägg ikväll men kan inte lova något !



fan vad jag blev sugen på att ha levt på 60-talet !



vi ses ikväll ♥





Haha oj. Jättekonstiga bilder, men vi hinner inte ta nya! Men nu ska vi strax till bussen, vi ses sen!


TGIF

Olalala. Är med amandaaa nu. Generalrepet började senare än vad vi trodde tydligen så vi gick ner på stan och var där en stund, där köpte vi också lite goda saker till kvällen eftersom vi ska på "träning" ikväll typ. Eller ja, genrep. Vi säger att det är träning ;)




ooooops..

kanske aldrig sa det , men ska åka till stockholm ! kommer hem ikväll , därför blir det dålig update ! Förlåt , ♥




hemma och det är fredag !

jaa ! Det är fredag , älskar helgen. Är nog inte ensam om det ! Nu ska jag nog ta något och dricka , sen måste jag duscha ! Känner mig ofräsch , sooo not snassy ! Haha. Råkade stänga av datorn igår , asså fast jag inte skulle. Och då orkade jag inte sätta på den sååå därför blev det ingen uppdatering ! Men vi hörs snaaaaaaaart ! Ha det så bra sålänge !



jävla skit!



Min webbkamera fungerar ju förihelvette inte..! Därför blev det dålig update dehär dagarna som varit, ska försöka ta jättemkt bilder i morgon så ni slipper vara utan min uppdatering.. Men jag hatar att blogga utan bilder/ gamla bilder! Men jag ska försöka fixa dethär och så.. Nu börjar bellatyrashow, hörs efter det!


sommmmmmsagt..

Min pappa fyller år. Så vi har gäster här , måste vara social ! Vi hörs när dom har gått !



tips !



Mitt favorit te. Såå sjukt jäkla gott ! Dricker 100 koppar per dag av detta te. En stort glas med det här och mjölk , yummie ! ;)

Drar till dansen nuuuuuuuuuuu , vi hörs efter det ! Kanske rätt sent , min pappa fyller år idag så vi måste ju gratta honom. AJUSTE GRATTIS MIN FAR !


kommer elsa!




Nu har jag bytt om. Har bara på mig ett par vanliga gråa mjukisar, en vit t-shirt från gina och en kofta. så nu sticker jag till elsa! Så vi hörs ikväll !


snö.. SNÖ?!



Tjabba! Har precis ätit lite mellanmål eftersom jag strax ska iväg på dans med bråås. COOLT. Åh dagen har varit så jävla jobbig, det snöade, så istället för att vara på stan på lunchen och ha kul så fick man vara inne, man vill ju vara ute..?! Aa, så det tyngde ner hela dagen.. Annars så var väl det mesta rätt bra, hade engelska hörförståelse ensam med läraren, haha. Aja, ska ta på mig danskläder nu!


Min säng är boooortaaaaaa..

Jaa :'( Kommer sova på madrass dom närmaste veckorna , riktigt mysigt ! Jag älskar att göra det , iallafall än så länge. Ska bli riktigt kul , haha. Nu ska jag antingen göra scones eller värma en pizzabit.. Beslutsångest !



i neeeeeeeed toooo..-

Fixa mig nu. Kläderna är på ! Men jag måste fixa håret o massa , men vi hörs i eftermiddag ! Slutar sent idag..

Ha det bra ! :D



preeecis tagna..


godmorgon väääärlden , vilken underbaaaar daaaaaaag.. Säg vart går färdeeeeeeeeeeeen..

Jätte underbart.. Det snöar ju för fan ?! Det är typ maj om ungefär en vecka , en riktig vårmånad och nu snöar det ?! AHHH ! skit väder ! Ska jag ha en tunn vårjacka eller världens tjockaste dunjacka ?! AHHHHH INTE BRA

Kanske gör ett till inlägg innan jag ska till skolan , annars hörs vi efter !


ääääääääälskaaaaaaaaaaaaaar ..

Sovmornar ! Jag är nog inte ensam om det precis .. Som imorgon , börjar tio i nio istället för tio över åtta , såå sjukt underbart ! Kan sova en timme till , men ska nog inte göra det imorgon.. "Bara" en halvtimme istället.. Men därför ska jag gå och lägga mig nu , vet ni en sak ?! Det är sista gången jag sover i min säng :'( , hahha sjukt skönt ! MOHAHAHHAHA ! Nej men.. Jag vill ju inte ha den sååå .. !

Nej nu ska jag tvätta mitt ansikte och borsta tänderna , sen ska jag nog läsa Julia som jag fick igår ! Sen blir det läääääääggdags , älskar att sova ! :D

VI hörs imorgon alla söta fina gulliga bloggläsare  , älskar er ! :D



SKA SOVA NUUUUUUUU ! ..



cheeeeck.





I morgon så är det vanlig skola.. Fast på lunchen ska jag kolla på skor med kokalina & därefter har vi bild & varia x2 kvar. Aslång dag, men jag ska försöka stå ut! Sedan är det ju dans med elsa, och kanske konfaträff(?) Ska försöka hinna...


yes, please? :)



Jag känner att jag är i stort behov av det här! Plus en asfin vit 'jacka'. Imigid. Men det är väl snart man får barnbidraget? Har noll koll. Ska försöka få med mig min mamma på en liten runda på stan snart. Behöver dendär gröna jackan till valborg! & den finns inte längre *buhu*


allt suger !

Jaa , seriöst ! Mitt huvud gör ont , jag måste rita av Gustav Vasa (?!?) och jag är trött. Fanfanfan. VILL INTE RITA AV GUSTAV VASA ! Det är en läxa tills på fredag , men man fick lämna in den på måndag om man inte hade haft tillräckligt med tid. Jag ska inte ha tillräckligt med tid !  Ahh.. Nu ska vi se allt positivt ! Ta en äcklig god treo med små härliga bitar i , mmmm ! Frestande ;) Nu ska jag hitta en bra bild på gustav vasa och rita av den , önska mig lycka till..






 Passande bild till passande låt.
Passande låt till passande bild.



om inte detta är humor, vad är då humor?

Okej era torrbollar. DETHÄR är humor! ;O


jävla piss regn!

..& däär var man hemma! Tänkte publicera ett inlägg i morse innan jag stack men min webb fungerade inte, o vad är ett inlägg utan bilder, kände jag. Aja, eftersom det regnade(?!!) efter skolan så fick vi sätta oss på wayne´s istället för att sitta på bryggan & känna 'sommaren'.. Aja men det var ändå väldigt mysigt! Vi satt där en rätt lång stund, jag drack chailatte eftersom det var så fruktansvärt kallt ute. Vad är det här liksom..?



L-a-t-e-r-o.


drar till dansen nu !

Amanda smsade precis. Att jag ska gå ner nu ! Vilket jag gör. Efter dansen hörs vi söta ni !

Precis tagen , titta mitt lockiga hår ! Mitt hår blir lockigt så lätt , inget man tackar nej till ! haha.
Drar nu , puss








Vill ni veta en saaak ? ..

Jaaa !! OKEJ :D , ehmmm..

Jag älskar choklad ! Jag är verkligen helt kär i det , alla sorters choklader. Inte små punch nougater men typ allt annat , mm.. ÄLSKAR DET !







Två bilder , precis tagna. mmmmm..






hemmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ..

Kom hem för en stund sen. Nu ska jag göra mellis och sen sätta på mig danskläder , sen bär det av till dans ! Hinner göra något inlägg emellan :D



resten av veckan..




GODNATT !

GODNATT , måste skynda mig nu ! FÖRLÅT ♥





så mycket .. !

Jaa , det är så mycket som händer just nu. I skolan och på fritiden ! Idag har jag verkligen haft fullt upp ! Inte en ledig sekund , vilket jag inte har just nu heller för egentligen ska jag sitta och plugga ! SOM JAG SKA GÖRA NUUU ! Så därför en snabb update och vi hörs imorgon med flera inlägg , puss på er !



kom precis hem!

Hej allihopa. Kom precis hem! Därför blev det ingen update tidigare. Direkt efter skolan så drog jag och amanda till eriksberg för att hälsa på alla hennes kompisar, o sen tog vi bussen till henne. Där åt vi bara och pratade, har därför varit glad nu hela dagen.. eller jaa, från resten av dagen ;) ehm, nu ska jag strax äta lite middag och sedan så blir det desperate housewives.. Höjdpunkten nästan ju! & sen efter det måste jag göra inpackning till mitt hår, så jävla slitet..!







DRAR TILL DANSEN NU !

HÖRS EFTER DEN !



suuuuugen på ..

Vet ni vad jag är sugen på just nu ? Mina favorit kakor som jag inte vad dom heter , haha.. Har sökt på massa konstiga saker på google men hittar dom inte ! DÄRFÖR  , gjorde jag en vacker paint bild , får se om ni känner igen dom !

 
Ungefär såhär , haha. Skit fult ritat jag vet ! Det där i mitten ska föreställa en liten man med käpp.. Aja ni får försöka förstå ! Iallafall dom är skit goda ! Mmmm.. Suuugen !


haft massa viktiga saker att göra !

Förlåtförlåtförlåt. För sån dålig update ! Men jag har vissa andledningar faktiskt. När jag kom hem från skolan så skulle vi typ åka och hämta en sak , sen direkt efter det hade jag piano(?!) Har vanligtvis inte tisdagar också , men det blev så denhär veckan. Sen efter det åt jag middag. Sen åkte jag och mamma och pappa och kollade på tapeter till mitt nya rum , riktigt kul ! Hittade tre som var bra , vi har tagit hem prover på dom ! Riktigt svårt val kan jag säga.. Alla är vita med mönster , låter skit tråkigt ! Men jag vill ha ett ljust rum eftersom att det här är antagligen sista gången vi gör om mitt rum innan jag flyttar hemifrån , shit va läskigt ! IALLAFAAAAAAAAAAAAALL och mitt rum är så litet så jag vill ha ljust !
DET HÄR INLÄGGET BLEV RIKTIGT TRÅKIGT FÖRLÅT !



En bild från i somars. Precis kommit upp ur poolen.. ahh ! Kolla hur brun jag var !
GE MIG SOMMAR !


helvette..


En sak visste ni inte om mig.. Har huvudvärk minst 3 ggr/vecka, vissa dagar är det migränanfall.. Känner att det anfallet kommer krypande mot mig nu. Helvette alltså!.. Ni som inte sitter i samma sits, förstår inte hur jävla jobbigt det här är, liksom att alltid behöva anpassa sig till den här jävla huvudvärken. Vissa dagar känner jag "YES, hade ingen huvudvärk idag!!!" Och andra dagar ligger jag och gråter för att det gör så ont.. HELVETTE VAD ONT DET GÖR NU MÅSTE GÅ.




T I P S



Får seriöst galna kosjukan på mitt internet..! Och det går inte att fixa. DAMP! Hursomhelst, har precis tvättat håret och satt upp det mitt på skallen & smörjt in mig med världens härligaste bodyloation. Jag hatar verkligen att gå omkring torr, liksom att känna hur huden liksom rispas eller bara är allmänt torr, verkligen det värsta som finns! Och här är då en av mina favoritkrämer, luktar också skitgott! Påminner om sommaren lite.

Finns att köpa på Åhléns för 260:- (värt priset kan jag säga!) Kan ju också vara lite ful och säga att jag inte tagit bilden själv utan att den är från google..


GODNATT !

GODNATT♥
Ska faktiskt gå och lägga mig nu. Vi ses och hörs imorgon efter skolan ! Ha det riktigt jävla bra och förlåt för den dåliga uppdateringen ..




 och med det säger jag godnatt
 med den här låten.



 


Orkar inte hollywood fruar..

Skiter i hollywood fruarna. Tufft. AJA ! Ska dra iväg min mamma till affären där jag köpte kameran och ställa dom mot väggen ! haha nej men seriöst , bloggen blir såå tråkig utan bilder ! + att jag vill ta massa massa fina bilder på valborg ! Men det kan vara så också att det inte funkar att ladda in bilderna på datorn för att min dator börjar bli så gammal. Men jag fick faktiskt ett kort i julklapp där det stog att jag ska få välja en dator , och den ska väljas när jag får mitt rum. Vilket är snart ! Så det blir ju braaaaaaaaaa :D



Såååååååååååååååån konstig och ful bild (påmig) från förra årets valborg , seriöst vad höll vi på med ?! Kolla min klädsel , omg ! Skönt att jag har förändrats , till det bättre.



Svenska hollywood fruar !

Kollar på svenska hollywood fruar. Det är paus just nu , det börjar nog snart.. Jag är jätte trött så jag går och lägger mig efter det , då blir det lite bloggning tror jag ! Alltså efter svf , och sen sova ! :D Vi hade besöksrekord igår och det har vi ju inte idag kan jag säga.. Så du som tycker att våran blogg är bra ! TIPSA ! :D Skulle betyda , för jag vet ju faktsikt att vi har läsare !


Agnes Nicole Winter har accepterat mig som vän på facebook. Ni vet den konstiga tanten från förra säsongen av svenska hollywood fruar ! Riktigt roligt , haha !





do you remember..?


Godkvällens ;-) Kom hem för jaa, ett tag sen & sitter just nu och kollar på svenska hollywoodfruar. Var ju med sofia ett tag som ni vet, vi var hemma hos mig, snackade och lite sånt. Efter det så gick vi för att köpa tuggummi och lite sånt, beroende nivet.. och sen var det dans! Vi ska ha 'uppvisning' lite överallt i helgen, tänker nog inte säga vart.. jättepinsamt då ju..:$ HIHI. Men nu måste jag tvätta håret i pausen! Men vi ses strax


T I P S



 Min kära vän astrid har lärt mig detta. När du har ont i magen så lägger du dig i sängen som en räka ! hahaha , det funkar ! Och det får ni tacka astrid för ! Riktigt bra knep ! Det funkar sålänge man ligger iallafall , ibland funkar det lääääänge. Men annars så funkar det super ! Testa !


den beröma räkan..


DAMH DAMH DAMH DAMHI DAMH DAMHI DAMH DAM DAM DAM DAMHI DAM DAMHI DAAAM DAM DAM DAAAM DAM DI DAMDIDAM

Hoppas ni fattar vilken låt ! Har för en stund sen öppnat mina skrivtsliga omdömen. Trodde att jag skulle gå o en klass, som vanligt. haha , men det gick riktigt bra ! Känner mig stolt över mig själv , haha. Just nu har jag ont i magen ! ahh , vill inte ha det ! Ska försöka återgärda det..

VI HÖRS SNART OCH SER OM JAG HAR LYCKATS !





snickaren snickelisnackar

Min rubrik är speciell , jag vet. Snickaren har precis gått. Vi har pratat om mitt nya rum , ååh det kommer bli såååå bra ! Längtar ! Äntligen kan jag ta hem kompisar utan att skämmas över ett sååånt fult rum. Ni kan få bilder på rummet när det är klart. Nu ska jag äta middag , vi hörs snart ! Och förlåt för den usla uppdateringen , usch !

Puss ! Ni är så söta ni bloggläsare :)



Nu kommer sofia, vi hörs vid nio!

Slänger också in vad jag hade på mig idag!..







Som ni hörde så kommer sofia hit om 5 minutros, så vi ses senare ikväll. Ha en bra eftermiddag, puss och kram!


sjukt bra måndag!

Tjaabba. Har varit på asbra humör hela dagen måste jag säga..! Dagen började då med att solen lös in, vilket gjorde mig skitglad. Så jag gjorde i ordning mig, duschade & sånt och kollade på tv i en timme, efter det kom amanda och vi gick till skolan med agnes. Sedan så måste jag ha fått någon slags kick där någonstans, för jag var helt hyper sen resten av dagen med lajna, storshlaget. Aja, snart ska jag i allafall träffa sofia så det ska bli riikti kul.




-

mitt förra inlägg glömde jag att publicera , skit ! Råkade att glömma publicera mitt förra inlägg och så kryssade jag , smart ! Aja , sitter iallafall och dricker mitt uuuuunderbara te och ska titta på tv.. nu ! såå , jag skulle bara säga hej , vi hörs snart !



plockar ögonbrynen..


Plocka ögonbrynen. Börjar snart grina, fyfan vad ont det gör!..


godnatt !


Ska tvätta ansiktet och sen gå och lägga mig. Sa ju att jag skulle gå och lägga mig tidigt , så jag får väl börja dra mig mot sängen nu ! Ska bara göra mig iordning för sängdags sen är det bara och soooova ! Vi hörs imorgon alla sötisar !


precis tagna ! och på den fjärde bilden sååå.. gör jag något !


Tips !



Den är jätte bra. Den ger tillochmed resultat efter första gången man använder den , riktigt bra. Den rengör oren hy och gör så att huden blir riktigt mjuk. sjukligt bra !


rubrik saknas

yesbox ! uppdateringen den här helgen har varit kass från min sida , men det finns ju vissa andledningar. Iallafall , nu ska jag läsa lite bloggar och sen sätta på mig pyjamas och tvätta ansiktet , faktsikt. Har sovmorgon imorgon , får sova en timme extra ! Och om jag går och lägger mig en timme tidigare får jag ju sova två timmar extra. smaaart liksom ! Vi hörs snart och då ska ni få ett tips !


Vecka 15.


Vad för roligt har hänt denhär veckan då..?
Kommer ihåg att det var riktigt (april)varmt & skönt, gick bara i t-shirt + skinnjacka (under en dag bara dåra, men ändå!) , utan att frysa. Sedan så har jag träffat kusin & elsa mycket också. Ett stort plus på det. Hm.. Något minus? Ja, har ju blivit lite förkyld.. Plus att idag, när jag och agnes kom till dansen, var den inställd! Man bah? Den har vart inställd 3 veckor irad nu ;s Menmen, i morgon är det ny vecka, nya tag. Då får ni en planering av min framtida vecka, sånt är väl lite smått roligt sådära? Men i morgon så blir det skola från 8.45 till fyra. Sedan blir det dans!





Dethär är mina vänner.. som jag tvingas umgås med. Åh vad roligt, hurra..! Nejdå, här är mina urgulliga vänner som gör hela min skoldag, hela dan varje dag. ;)


snabbsnabbsnabbupdate :

dricker te & kollar bloggar.


statistiken ökar när min kära vän astrid är i farten.

japp , så är det ! besökarna har ökat när det bara har varit astrid som har bloggat.. Hmm , vad kan det bero på ?! hon är snäppet bättre , sanningen svider hörni. Måste ju berätta varför min uppdatering har varit usel ! Jo , för att min mammas kusin och hans familj har varit här och vi har guidat dom genom hela staden. Det har varit jätte kul ! Men min uppdatering har varit på 0 , för jag har haft fullt upp ! Så kan det gå när inte haspen är på. hahahahah ! Ska visa vad jag har köpt i helgen också , kommer snart !


mysig bild på mig och astrid ifrån fredagen.
tänker inte skriva som alla andra bloggare : "det handlar om att bjuda på sig själv."



uppmanar alla

Medans solen skiner tycker jag alla ska pallra sig ut verkligen, det ska i allafall jag om en timme typ. Då hoppas vi att solen fortfarande skiner så man kan sitta ute och fika, gud va härligt det vore! Blir så glaaaaad.






frulle ;-)

KUL ATT JAG HAR BÖRJA GÖRA SMÅ PEDOFILSMILEYS. Aja, sitter i allafall nu här och äter dricker frulle. Haha kan man säga så? Nejmen jag sitter här och dricker mitt favoritté dåra. Är lite förkyld, men det kanske bara är morgonförkyldning.. Haha alltid positiv.



Dagens planer; fika med kusin (hoppas det är sol) och efter det blir det dans med agnees. Har kommit på, att om jag har kul så går ju tiden snabbare, så då ska jag ha så kul som möjligt fram tills i sommar. Fast.. undra hur snabbt sommarlovet kommer gå då, liksom? Aja, det får vi ta i tu med senare ;)


I'M BACK !

tillbaka. måste skynda mig nu , kan berätta ikväll varför uppdateringen sugit !




Som-vanligt.

DET ÄR SÅ TRÅKIGT ATT INTE GÖRA NÅGONTING. Så typiskt mig, att "ta allt som det kommer.." och det inte alls blir så, plus att när det väl blir så, så blir allting jättejobbigt & tråkigt. Nej usch, ingen höjdare dethär. Plus att jag börjar undra vart elsa har tagit vägen (?) Hon är lite spårlöst borta, hm.. Fast det visste ni ju, men hon är väl tillbaka som vanligt i morgon. Saknar henne redan, hö-hö.



Men vet ni vad?! Jag känner mig typ helt frisk, så att dethär blev ju bra tillslut?! Aja, ska dricka upp min 11e kopp té denhär dagen. Kan det bli bättre? Ja.


känner mig frisk

























Kuddkrig med bästavän, kan det bli bättre..? Tror inte det va :-)


favoriten sen länge <3



Fyfan vad den här låten är fin, borde igentligen ha lyssnat sönder den vid dethär laget.. Men jag tröttnar aldrig. Leona Lewis - My Hands


Nu är det löst

WHIEIHEHEIEI. Ska hem till sofia nu, båda är ju lite småsjuka så det passar perfekt. Hoppas det kan bli lite finare väder bara, så man kan bli glad(are). Aja, nu ska jag inte snacka så länge, men vi ses kanske hos sofia eller kanske när jag är hemma igen. Puss på er allihops!



Alla bilder från igår kommer ikväll! Kom tillbaka då ;)


laddar in bilderna...



Åh, gissa om jag är irriterad? Är sjuk nu, skitroligt. På helgen liksom! Så jag vet inte vad jag ska göra.. Antingen hittar jag på något nu på dagen, eller så gör jag någonting ikväll.. Känner att min kropp inte kommer palla att göra båda, eftersom mitt huvud dunkar och min hals bränner.. Blir alltid så rastlös av att bara vara hemma! Menmen, vi får se.


Godmorgon hos elsa



Godmorgon allihopa! är hos elsa nu och hon håller på att byta om.. Själv ska man strax dra sig hemmåt, hon ska träffa sina sysslingar. Hon hälsar att det blir lite mindre uppdateringar från hennes sida idag. Men vi hörs senare, puss!


godnatt från astma och brås.

Nu går vi och lägger oss. Vi går och lägger oss nuuuuuu , massa bilder imorgon. Pussss ! Ajuste , astma och brås har vi inte tagit upp i bloggen , hahha. Astma är Astrid Brås är Elsa. Vi kom på det i somras typ , när vi kom på snassy ! Vi är så fenurliga ibland , mohah.

SKRIVET AV ELSA !


lite för seriösa.


Strawberry !

Astrid är på toa. Så jag gör ett inlägg som hon inte vet om ! MÅSTE SKYNDA MIG!  vi har precis stoppat in jordgubbarna i kylskåpet , där ska chokladen stelan. muuuuums ! :D såå himla mysigt.. NU KOMMER HON ! AHHHHHHHHHH


K V Ä L L E N S O U T F I T




Nu ska vi kollapå tv, vi ses kanske senare !

 &


freeedaaaaagsmmmmmmmmyssssss

heeeeeeeeeeeej !! Både elsa och astrid här. Vi tittar på talang och har precis ätit NACHOS , ytterst trevligt ! Nu ska vi snart doppa jordgubbar i choklad och bara leva livet. nej men .. ni får massa bilder nuuuuuuu !





















&


run, bitch, run



Min springningsoutfit & elsas.. som man inte ser så mycket av, men det spelar ingen roll! Kom i allafall precis hem från stan med amanda. Vi åt lite glass & så.. Det betyder att jag måste ut och springa nu, med elsa! Såå sen efter det ska jag packa min väska & sova hos elsa, ska bli väldigt kul. Så vi ses där.


Just nu i mitt underbara snassylife !

Fortfarande fula webcambilder.




Dagens mini-diss går till...


Faktsikt. Om man tittar på mina inlägg.. Vad gör jag ?! Så sjukt tråkiga så jag dör ! Nej , SKÄRPNING ELSA ! Jag måste skärpa mig.


-----

Hej ! Hann inte göra något inlägg imorse. Jag somnade väldigt sent igår så jag sov inte sålänge. Så hela min dag har bestått av gäsp.. Okej inte riktigt men en stor del ! Klockan fem kommer astrid och då ska vi ut och springa , sen ska vi göra middag och sen myyyyysa. Astrid sover här ! FREDAGSMYS. Ska bli jätte kul och mysigt. Så ikväll blir det mycket update .
Puss sålänge !


rast

Hej! Sitter hemma nu på lunchrasten med amanda. Vi har precis kommit hit i allafall & nu väntar vi på agnes. Sedan så ska vi på musikal till katedral med skolan & sen slutar vi. Efter det får vi se vad som händer.. Ska ju allafall till elsa ikväll, och vi ska springa.. Det nya, nivet? :D



HAHA OBS JAG HAR EJ PÅ MIG DOM I VERKLIGHETEN NU.



hej apan :-)

Jag gillar att jag kollar i kors på bilden & ser ut som en apa, b-juder. Hm.. Sitter & snackar med elsa nu, & jaa.. Vi ska ju ses i morgonkväll satt det ska bli riktigt mysigt! Har inte alls mycket att säga såhär på kvällskvisten.. Så ni får ha det jättebra så hörs vi i morgon. PEACE OUT


tufft beslut (?)

Nu har jag två val framför mig. Antingen så gör jag en långvarig toning i färgen svartbrun (som jag sedan, om 1-2 månader lägger i guldslingor i) Eller så låter jag min mellanbruna hårfärg vara kvar & blekas ut, för att senare bli blond lättare.. HJÄLP!






Inget att säga ..


Nej , seriöst. Vet inte vad jag ska skriva !



Hmmm.. Sitter och undrar när min mor och far ska komma hem. Dom är på någon middag , jag vill att dom ska komma nu ! Haha , jag blir så lätt orolig när dom inte kommer när klockan börjar bli mycket. Haha. Töntigt jag vet. Nu ska jag nog tvätta ansiktet och fortsätta chatta med astrid så hörs vi imorgon. Och glöm inte att då kommer det massa bilder !

Ha det riktigt bra och sov gott !


läxaa..

Okej , det är inte så farligt. Ett papper med mattegrejer. Men ändåå.. Ajuste ! Måste duscha också !! Börjar med matteläxan ! SHIT MÅSTE SKYNDA MIG NU INNAN BELLA TYRA SHOW BÖRJAR !


en bild från idag , jag vet vad jag ser ut som..


regnbilder, *gillar*






outfit - torsdag





Mitt internet blev helt konstigt helt plötsligt, så jag hann inte blogga innan dansen. Men nu är jag häär! Efter dansen var vi ute ett tag i regnet, o försökte ta bilder. Tappert försök alltså. När jag kom hem var kusiiin här så vi åt middag då typ.. Sen nu så äter jag jordgubbar, livet alltså.. helt underbart


Tillbaka från dansen !

Tillbaka nu !  Hann inte göra ett inlägg precis innan dansen. Men nu är jag tillbaka. Lovade ju att det skulle komma bilder , det kommer .. Fast inte så många för det regnade och jag och astrid såg rentutsagt förjävliga ut ! Men imorgon ska astrid vara här så då kommer du mycketmycketmycket bilder ! Det gillar ni väl ?! SVARA NU ! Jag vet ju att det är folk som läser !

Bloggar mera snart , puss så länge !


S N A S S Y S V A R

Svar : Hej ! Den går att beställa på nätet , men jag "bokade" en jacka i affären. Det tar fyra veckor för att dem svarta jofama skinn jackorna var slut i storlek 34-36 och dom kommer in vecka 19. Shestore.se

Hoppas du blev nöjd med svaret ! Ha det bra ! :D


Ska snart äta mellis och..


Yeeees ! Ska äta mellis nu och sen sätta på mig danskläder ! Sen ska jag väl draaaa mig till astrid och sen går vi till dansen ! Som jag sa igår tar astrid med sig kameran så bilder väntar :)


bild tagen för en sekund sen..


Fixar mellis..

Haha har så tråkigt medans så jag bestämde mig för att slänga in ett kort inlägg. Jaa, dagen var jävligt tråkig igentligen förutom att jag var på stan med lina på lunchen, hittade lite fina skor & sådära. Men det betyder att jag inte har ätit någonting alls på hela dagen, förutom 1 kopp té.. så jag håller på att svälta litegranna, men vi hörs snart med dagens outfit! :)




D A G E N S O U T F I T


FULA WEBCAM BILDER !




Vi hörs i eftermiddag !


FYFAN VAD JAG ÄR IRRITERAD ALLTSÅ !

AHHHHHHHHH ! NÄR DET STÅR ATT DET FUNKAR ATT LADDA IN BILDER SÅ GÅR DET INTE , SERIÖST ! AHH SÅ JÄVLA IRRITERANDE ! HAR SUTTIT HELA MORGONEN OCH FÖRSÖKT JU !  SÅ NU FÅR NI WEBCAM BILDER..


Godmorgon !


Ska sätta på mig kläder nu , sen ska jag försöka slänga in bilder på dagens outfit. Vi får se om det går !




Dags att soooovaa..

Ska sätta på mig pyjamas nu ! brb

Såå , tillbaka ! Nu ska jag nog börja göra mig iordning in för natten. Okej klockan är tio jag vet ! Men jag har sovmorgon imorgon och då är det ännu skönare om man går och lägger sig tidigare. Tänk att imorgon är det torsdag , sen fredag ! Vilket gör ELSA glad. Nu ska ni få en fin webcam bild ! Ahh , gör det här för ERAN skull , kom ihåg det -.- 


haha jag är inte seriös !


vecka 15.. v.16.. v.17.. v.18.. VECKA NITTON !!!!!!

tror det är vecka femton..
Vecka nitton kommer min efterlängtade vårjacka ! Gud vad jag längtar asså.. Vill ha den nunununu , vill inte gå runt i min fula lilla prassel jacka som är för liten ! SOO NOT SNAASY LIKSOM ! Här ska ni få se min uuuuuuunderbara jacka !


Sååå underbart fin !


stört irriterad



Jag är så grymt irriterad just nu så jag veeeeeet inte! IALLAFALL. Jag ska lyssna på någon riktigt bra låt nu, kolla vädret tills i morgon & hoppas jag är gladare snart.. Vädret påverkar verkligen mitt humör, så hoppas verkligen att det blir lika fint som idag, *gillar*. Men ska ta fram lite kläder tills i morgon nu. Hörs strax! :')


M U S I K

Riktigt bra !



 


hittade hanna ..

Jaaa ! Jag hittade hanna att åka ut och cykla med ! Vi cyklade runt och sen köpte vi glass skit mysigt ! Sen snackade vi om massa saker som jag inte skriver här i bloggen.. NU BLEV NI ALLT NYFIKNA VA ?! soorryyy guys ! jag skämtar. Nej men iallafall , kom hem för typ 40 minuter sen. Försöker fixa min kamera men det går sådära. Men imorgon när jag och astrid har dans ska vi ta massa bilder så håll utkik ! Och vi är sååå glada över att statistiken bara går uppåt även fast vi inte bloggar så mycket just nu.


nu framöver..


Bubblorna blir bara om elsa också vill dåra.. Och om ni kan hjälpa mig? Snälla. Det kommer gå åt skogen annars, det vill ni inte va?


jackan alla har, vill jag ha.

Tjaa! Åt jordgubbar för första gången på hela året idag måste jag först ta och säga, var lite hårt men annars skitgott! Så nu kan jag & elsa äntligen göra det vi längtat efter.. Hursomhelst, har hittat en stört fin jacka nu. Alla går iförsig med en sånn.. men hallå, alla går också med goose om vintern, med jeansjackor, converse så jag menar.. Det finns inget att ha för sig själv ;)


Är det någon som vet i vilken H&M butik den finns i? Har letat & bara hittat den i täby, ingen annan stans. Hest i uppsala men stockholm går också bra, let me know om ni ser den tack! :')


I SCREAM YOU SCREAM WE ALL SCREAM FOR ICE CREAM !

Vet ni vad jag vill ? Vill ut och cykla och ta en glass ! Det är det enda jag vill just nu. Astrid kan inte :( Ska försöka ragga upp någon annan kompis , haha. Vi får se om jag lyckas !


FÖRLÅT


.. för världens sämsta uppdatering ! Förlåtförlåtförlåt för den dåliga uppdateringen. Först krånglade datorn , skärmen var helt konstig , sen när den funkade så krånglade internet ! Riktigt irriterande. Jag har tänkt på er , alla söta läsare ! Åhh , nu lovar jag att uppdatera massormassor ! Och jag ska ladda kameran nu och sen försöka fixa den ! Så kan vi få in lite roliga bilder också i bloggen från min sida , vilket behövs !  




goodnight and go



Nu måste jag plugga lite innan jag ska sova, har prov på lag & rätt i morgon så jag behöver det.. I morgon kommer jag hem vid sjutiden skulle jag tro, så vi hörs då! Elsa kanske bloggar innan, vi hoppas det. I morgon blir det även ett tips från min sida, så glöm inte att komma tillbaka!


Godnatt

Har precis duschat och nu kollar jag på desperate housewives. Min dator är jättekonstig så vi hörs i morgon igen, puss!

Min dag



Nu blir det daaaaaans! Skulle igentligen träffat amanda efter skolan men hon var sjuk tyvärr.. Dagen var helt okej. Hade miljötemadag så jag hade hemkunskap hela förmiddagen med marie, det gick förvånansvärt bra att laga mat! Eller mat.. Det var någon skitäcklig rulle med keso och gräslök i + en fruktsallad som jag nästan spydde av.. Annars så var det bara bra! Efter det hade vi lunch, och då gick jag, agnes, mirre & marie hem till marie och kollade på one tree hill. Jag somnade, var så himla trött.. Hihi sen när jag vaknade skulle vi tillbaka till skolan och kolla på någon miljöfilm, skittråkig så jag sov mer än halva filmen som var 1 & enhalv timme. Känner att jag har sovit otroligt mycket, menmen, inget att klaga på! Efter det så skulle vi diskutera den där jävla filmen också. Blev lite smått sur för vi aldrig fick sluta..:( fast igentligen fick vi sluta typ enhalvtimme tidigare.. AJA nu ska jag träffa amanda & dansa!


-




tack alla söta läsare !

KEEP GOING !


tips


Tänker tipsa om the falsies volum express mascara från Maybeline New York.
Den är sjukt bra och den förlänger verkligen ögonfransarna och klumpar sig inte. Det ser väldigt äkta , sen jag har börjat använda den har faktiskt några kommenterat att det ser riktigt bra ut ! Och det gör det verkligen. Kommer inte ihåg hur mycket den kostade men jag köpte den på kicks. Uuuuuur bra köp ! Och ett + med den är att borsten är böjd så den kommer åt Ö V E R A L L T så man behöver inte hålla på och dutta på kanten sen i mitten och sen längst in utan bara drar borsten så når den allt ! RIKTIGT BRA !
KÖP DEN !

bild på mascaran , här ser ni även den böjda borsten.




VILL UT !


Nu ska jag smsa josefin och fråga om vi skulle gå till dansen. Fan vad härligt att komma ut lite ! Har tänkt att verkligen ta vara på den hära våren och sommaren , varje sekund är värdefull! Varför sitter jag då här ? :S Allt för er läsare !! Ska slänga in ett tips också , såg ju att astrid hade det så jag kände att det var dags för mig också.


Hm..?


HIHIHIHIHIHIHIHIHHHIHHI


vanilla twilight








 


köket , here I come !

Ska göra vitlöksbröd nu. Som saaaaagt , ska göra vitlöksbröd nu ! Skriver mera sen. Fick order av astrid att göra ett inlägg.. MEN JAG SKRIVER MERA SEN , PUSS ALLA UNDERBARA LÄSARE !


Tips; 1



Antingen hatar man den, eller så älskar man den. Kan ju säga en sak. Kvaliten suger, jag tappade den i golvet och den gick i tre delar.. Liksom, mina andra har hållt efter 20 st sånna landningar. Men om man har man rätt borste så blir det ändå riktigt bra.. Absolut inte den bästa jag provat! Den kan jag visa någon annan dag. Men somsagt, H&M´s solpuder är inget jag skulle rekomendera när det gäller hållbarhet, för just det sög. Typ alla jag vet om som haft sånna, deras har också gått sönder helt. Men annars så kan jag inte låta bli att tycka om den, plus att den är väldigt billig. 60 kronor tror jag..


åtta veckor nästan

Har räknat ut det nu.. Eller ja, inte exakt men på ett ungefär så är det bara 8 veckor kvar nästan till sommarlovet! Åh, vad jag längtar! Ska verkligen bli så himla härligt.

Direkt efter jag hade skrivit inlägget typ, kom sofia hit. Vi gick ner och satte oss vid ån i solen ett tag och snackade lite, otroligt varmt och skönt! Efter det så gick vid mot dansen och jag kom väl hem runt halv nio. Nu sitter jag och kollar på Svenska hollywoodfruar, fyfan vad bra det är! (saknar anna anka lite bara..)




Just nu!



OJ vilken töntig bild. Men aja, nu ska jag iväg på dans, ska bara byta tröja, ta av mig smyckena och sedan kommer sofia hit & då går vi ut och sen blir det dans! Skitskönt att gå dit i det här vädret, vill bara ut verkligen! Jag är inte gjord för vintern liksom.. Men vi hörs senare, Puss!


Såå..

Nu är förkväll slut.
Ska komma på något jag ska göra..


Känns som tiden står stilla..

Jaa asså så är det verkligen på våren/sommaren , när man kommer hem så känns det som att det är en evighet innan man ska gå och lägga sig. Så himla härligt med andra ord !
Ska snart ut i det vackra vädret och ikväll är det ju top model och sen svenska hfruar , ytterst trevligt haha. Tänkte ladda upp lite härliga vårkläder sen , inte missa ! Men nu ska jag se klart på Förkväll , mobba mig inte .. MEN DET ÄR BRA ! :D


jag älskar låten



Hemma från skolan! Helt okej jag idag faktiskt, för att vara måndag i allafall! Gick upp vid sju, gjorde mig i ordning och låg sedan och kollade på tv i en timme.. Igår så bytte jag till min touchmobil, men jag ångrade mig sen för jag loggas hela tiden in på internet på den, plus att alarmet inte ringde i morse, så jag låg och pillade bort det där jävla simkortet, fyfan vad det är svårt att få ut dem! Aja, men VÄDRET hörrni.. Nu när jag sitter här så känner jag lite som att det är löv på träden, det är väl bara det som saknas & det betyder SOMMAR SNART! Gissa vad jag & elsa ska göra hela sommaren? Äta jordgubbar! fyfan vad gott!..:$


Äntligen !


Jaa ! Nu är den verkligen här !
Fan vad härligt det känns alltså. Åhh det ända som skulle sitta fint nu är min efterlängtade jacka (SOM KOMMER VECKA 19, AH !) och ett par underbara vita converse (Som jag ska köpa i veckan) Man blir verkligen tusen gånger gladare när det är varmt och härligt. Inte behöva gå runt och frysa i en jävla dunjacka som man ser helt störd ut i. Ahh ! Ni hör ju hur glad jag är och säkert bara därför kommer det säkert snöa imorgon.. skulle inte förvåna mig alls !
Sitter med solen i min rygg ! Fan vad det hära är efterlängtat !

Okej nu ska jag sluta snacka om våren så himla mycket , förlåt.



Vi ska ut i solen!

Skulle förmoda att elsa plingade på vilket ögonblick somhelst.. Nu knackade det! brb..
Japp! Det var Elsa.. nu ska vi två ut i solen och köpa jordgubbar som ni såg, jättenajsen! Så att vi hörs senare och ni borde inte tycka illa om våran uppdatering, känner att vi har skrivit minst 10 inlägg? soo snassy.







HEJDÅÅÅÅ BLOGGÄÄN. HEEJ SOLEEEEN.

drar till astrid nuuuu !

kom på vad jag ska göra ! jag går till astrid , sjukt bra ide tycker jag ! vi ska typ gå ner till ica och köpa jordgubbar och doppa dom i nutella , feeeeeeett mysigt eller vad liksom ?! asså vi ska köpa sånahära jordgubbar som finns året runt , jag vet dem kanske inte är så goda men aja ! Så nu ska jag dra , vi hörs senare bloggen ! :)


-


jaaa , vet ni hur tråkigt jag har ?! vill bara ut och äta piggelin.
ahh får hitta på något nu !


4 bilder, 1 blogginlägg










1:a D A G E N S O U T F I T



litet smakprov , ska dock fixa håret och sånt !
och jag har inte kommit in i en period där jag gillar att sätta små bilder brevid varandra , det bara blev så ! OCH URSÄKTA FÖR DÅLIG BILD KVALITE ÄNNU EN GÅNG !



jag är mr cool


Känner att den där lilla springturen var väldigt härlig ändå, såg ni vädret?! Helt underbart. Våren är här ju! Liksom förstå vad härligt att skriva det, VÅREN ÄR HÄR! Vi var ju ute i en hel timme nästan. DET, kära vänner, kallar jag coolt. Om ungefär en timme ska jag träffa agnes, sen blir det dans och ikväll ska jag hem till elsa eftersom hennes bror fyller år. NAJS.


Färdig duschad..

Såå nu är jag fräsch ! Nu ska jag klä på mig och sånt , sen kanske jag slänger in en dagens outfit men då blir det med min cam.. Jag ska fixa min kamera , jag lovar !!
Såå vi hörs snart ! Ajuste glömde en sak , jag såg att jag hade råkat skriva härliga bild i mitt förra inlägg , förlåt ! Ska inte upprepas ! haha nej men jag kan svenska :)


 Titta jag har fixat sträcket !
sjukt skönt !!


hemma !

Jaa , nu är jag hemma från springturen. Gud vad det känns härligt efteråt alltså ! Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen vet jag faktsikt inte.. Antagligen gå och köpa tårta med min mamma för att min bror fyller år. Vad ska ni göra ? Jag vet att ingen kommer svara :( Här kommer en,två,tre,fyra osv nya och härliga bild på mig , som är tagna för 1 sekund sen. Titta och njut !

nu tänker ni säkert såhär : varför sitter hon med ett glas kiss på varje bild ?!
svar : Det är inte kiss , utan berocca ! ELLER VEM VET ?! ;o

p.s glöm inte att jag precis har varit ute och sprugit och därför ser jag helt nyvaken och mosade ut !


& löpning..!

Nu är gudstjänsten avbockad och nu ska jag & elsa ut och springa! Ska igentligen vara där nu, så jag måste springa dit nu, men vi bor ju grannar satt det är lugnt! HEHE då vet ni, elsa jag kommer nu!



Jag har inget smink i ansiktet om ni undrar, jaha okej då vet vi astrid.




Skit bra låt !

 



godmorgon


Godmorgon allihopa. Ställde klockan på halv 10 imorse och när den ringde var jag helt död, kändes som skola. Liksom undra hur det blir i morgon isåfall? AJA, nu eller strax så ska jag börja göra mig i ordning, eller ska bara dra på mig lite mascara och sen ska jag på konfasak till kyrkan, jag går alltså inte i kyrkan för att jag gillar det, som elsa sa, utan det är en obligatorisk gudstjänstsak ;) Aja, vi hörs senare gör vi!

Update; Bilden var för ful. hAHA


goodmorning sunshines !

rubriken är sjukt töntig !
godmorgon !
sitter och snackar med astrid , hon ska gå på mässa. hahah ! nej men hon gillar typ att gå i kyrkan.
Jag typ sitter och njuter av den sista dagen på lovet (?!) fan vad det gick snabbt alltså !!
Idag ska nog jag och astrid ut och springa , haha jag vet hur det låter !

Nej nu ska jag inte sitta o skriva massa konstiga saker !!

see you later ;)

sjukt gammal bild på mig och astrid , mjaouw !


inga bilder ?!

NEJ !
asså såklart det ska bli bilder , men min kamera är helt störd just nu !! måste fixa det ! så från mig kommer ni antagligen bara se cam bilder och gamla bilder ett tag , men astrid får se till att ladda upp många härliga bilder !

asså jag vet att mina ögonfrans ser helt mobbade ut och allt.
men ni får nöjja er med den sålänge ! :)

SKA FIXA STRÄCKET!


imogen heap


INLÄGG; 2

Hej alla underbara läsare ! Elsa här , ska precis som astrid bara presentera mig.
Nu ska vi nog börja blogga på "riktigt" , sjukt taggad !

ahhh vilkent jobbigt sträck ! MÅSTE FIXAS !


inlägg; 1

Hej ni som läser. (inga för tillfället tror jag väl?) Jag & Elsa ska nu börja blogga, soo snassy! Eh.. Jag ville bara presentera mig i egen hög person lite snabbt. Så hejdå.



RSS 2.0